Engem érdekel a Szücs Gabesz is, meg a Bessenyei Csabi is például. Meg a Ferenczit is szívesen meghallgatom. A többit meg nem ismerem, tehát azokat meg azért hallgatnám meg.
Szóval valami westcoast pörgetést hallottál az asztalom felöl? És én csináltam? Mondjuk nem tudom mi az a westcoast pörgetés, én csak azt próbálom csinálni, amit a Matyitól hallok. A színpadra meg azért fostam fölmenni, mert attól még messze vagyok (lehet, hogy nyelvvel tudok pörgetni valamelyest, de ez nem jelenti azt, hogy tudok szájharmonikázni is). A technikai elemekkel úgy ahogy tisztában vagyok, de még nem vagyok elég pontos és ritmikailag is gyenge vagyok. Majd ha a ritmikámat elfogadható szintre tudom hozni és elég zenét hallgattam ahhoz hogy simán tudjak improvizálni anélkül hogy megakadnék, akkor van esélyem, hogy valami élvezhetö színpadi élményt nyújtsak. Addig maximum táncbemutatót vállalok (azt eddig is vállaltam).
""Mi az a tabulatúra?" ez a hozzaalas tetszik :))"
Az köztudott dolog, hogy én soha nem tanultam zenét, úgyhogy fingom nincs mi az a kotta. Annyit tudok, hogy C D E F G A H C, de ezt sem biztos hogy jól. Erre egyébként nem vagyok büszke, söt szeretnék többet tudni, hogy legalább azt értsem, ha ti mondtok valamit. De mi az a tabulatúra?
Ha legközelebb Budapesten vagy, valahova beülhetnénk dumálni. Ilyen jellegü javaslatot már tettem másoknak is, söt a Matyival néha sikerül, de arra már sosincs idö, hogy egy kis szájharmonikaügyi eszmecsere is beleférjen némi gyakorlati résszel.