Atteeharp Creative Commons License 2004.03.08 0 0 564
Z40: Kossz, igyekszik az ember. Nem vagyok pesti, csak neha igyekszem arrajarni, ha ilyen szamomra erdekesebb dolog van. Mondjuk engem ez a fesztival dolog annyira nem hoz lazba, aki erdekelne, azt meg tudom nezni kocsmakban is...
Egyebkent csodalkoztam, amikor az asztalod felol hallottam egy jo kis westcoast porgetest, felmenni meg fostal a "szinpadra". En meg nem vagom annyira asszem ezt az egyet. Megneztem ezt a felhanghajlitast 10esen, nem is nagy eresztes, nem is tudom miert maradt meg bennem, hogy egy egeszet konnyu lekinlodni, felet meg nem.D-ig mindegyiken sima liba. F-esen nekem egybol lemegy. Lehet hogy ez harmonikatol is fugg, mert pl a FreeBluesok mint leugranak egybol, mindegy milyen hangnem. Hering Bluesok nem, de Pl F-esen mar igen.
Nezz Pesti Musort, meg Estet, benne szokott lenni Szucs Gabi, Pure Blues, meg Horvath Misivel is szokott duoban jatszani(a fejkendos harmonikas csavo)
Javitas: en javitottam anno masnak is, de eleg keves idom van, meg neha eleg szoszmotolos. Letort lamellat ki lehet egy szoggel utni, Kiutsz egy ep ugyanolyat egy masikbol, aztan visszautod a rossz helyere. Egyszeru nem? :D De florgek fognak javitanim ha jol emlexem, ezt irta. A javitassal itt csak annyi problema, ha pl a hangszer alapbol vastag lamellas, es vekonyabbat tesznek egy rossz helyere, hamar megadja magat az uj, meg nem olyan a hangja, mint kene lennie...
"Mi az a tabulatúra?" ez a hozzaalas tetszik :))
Előzmény: Z40 (559)