szilva
2004.03.08
|
|
0 0
1593
|
Szia Maus!
Nálam az SV661GX (vagy mi) jól szuperál, a dévuval felvett cuccok is teljesen jók. A tracking majdnem mindig középre áll be automatikusban, van 1-2 nagggyon gagyi gyári mesekazi, amit kicsit (1-2 lépés) a közepétől odébb talál jónak.
Viszont az állóképével nem vagyok teljesen megelégedve:) (No jó, nem állóképet nézeget az ember, és mint videó - ráadásul sztereóban - nagyon jól viselkedik egyébként SP/LP-ben egyaránt - eddig nem volt semmiféle sztereo TV-m/videom, és kissé kellemesen meglepődtem pl. a Hallmark kétnyelvű adásán.) Szóval az az állókép függőlegesen elég instabil, és a kép tetején egy keskeny csík kicsit szeret bezajosodni, főleg, ha állóképből elkezdek kockánként lépkedni előre (nyilván a kép tetején, a képszinkronban megjelenő zaj miatt remeg-reszket-ugrál a kép függőlegesen, amúgy ha éppen sikerül megállítani, akkor olyan, mintha odafényképezték volna). Nomost ez az instabilitás garanciális probléma, vagy a típus ezt tudja?:) (Dévuval nem volt zaj a kép tetején, az állókép úgy állt meg, mint a cövek, még LP-ben is)
Ja amúgy mi a véleményed a Thomson 6 fejes hifisztereo videókról? Azt is láttam 29.9-ért mostanában. |
Előzmény: Törölt nick (1590)
|
|