Mijo Creative Commons License 2004.03.07 0 0 140

Nem keverek én össze semmit, nagyon jól tudom mit beszélek, megjegyezve: volt már éppen elég alkalommal példa arra, hogy a történelmi korszakok megismétlik önmagukat.

Viszont nem mindent értek tőled, pl. ez mit kíván konkrétan jelenteni: "van itt hülyítés elég, minek még "ez" is"? Itt, a mi fórumunkban? Vagy ebben az országban? Hol? És ez az "ez" is! Ez mit jelentsen, Csicsi?

Mikor minősítette akár kedves Lajos bátyánk, akár más a te "elves" beírásaidat? Egyáltalán mióta mérvadóak fórumunkon elvi szempontok? Pláne egy olyan témakörben, amit ő nyitott. Te most provokálod őt :(??? És erre mi szükség van?

Hogy te mit gondolsz az EU-ról, a te dolgod, de az ugye világos, hogy nem egyformán fog érinteni mindannyiunkat. Képzeld, én ha az 5 %-os "magban" lennék, sem érezném jól magam. Üvegbúra alatt akként sem élnék, de semmiképpen sem érezném jól magam egy olyan környezetben, ahol nyomorgó emberek vesznek körül. Különösen az zavarna, hogy ismeretségi körömből számtalan, jobb sorsra érdemes megcsúszott egzisztenciával kéne találkoznom, számtalan egykor nevető és életvidám barátom elgyötört és gondoktól barázdált arcával kéne szembesülnöm. Természetesen nem fogok a bővös ötösbe tartozni, én magyarországi bunyevác gyerek vagyok :(...

Utolsó mondatodra: téged nem. De hatalmas tömeget fog jelenteni azok száma, akiket fog! Még azokat az osztrákokat is, akik szaréhugyé jártak eddig át hozzánk telezabálni a belüket, és sorolhatnám még mi minden másért. Egyikünk sorsa sem számítható ki előre.

Mijo

Előzmény: Thernitibi (138)