adwizer Creative Commons License 2004.03.05 0 0 5
Na szóval.
Kezelési útmutató kb 160 oldal. Hmmmm. Kérdezz, ha konkrét dologban van valami kérdés, vagy tényleg el merem postázni. Fénymásolni is tudom, nem gond, bár elég színes a dolog, de megpróbálhatom.
1999 augusztusi, 1390cm3, 44kW.
Elég alap. Van elektromos ablaka, meg központi zára, meg állítható magasságú szervója. Ennyi.

'Elég' sérülésmentes, hátul vannak pici felverődéspöttyök rajta a lökhárítón.
Mikor vettem volt benne 84 ezer km, amihez még hozzáraktam 10-et mostanra.
Az első néhány hétben volt olyan, hogy alacsony fordulatnál leállt. Ki kellett tisztíttatni a szelepeket, stb, és azóta semmi gond.

Hátsó ablaktörlőjén le volt (van) törve valami, amit ha megrendelné, 7 ezerért szállítaná a VW kereskedő, de bontóban olcsóbb, még nem kerestem.

Elöl a kis műanyag 'lyuk'fedőkből a lökhárító alatt az egyiket lefejelte egy nyúl, kiszedtem a másikat is. Nem akarván betömni, inkább ködfényszórót akarok betenno, de ma mondták, hogy darabja 28 ezer körül van, ez is inkább bontóból leszen beszerezve.

Ja, előző (egyetlen) tulaj alatt feltörhették, és kiszedték az eredeti (sony) zeneszerkezetet, mert a philipshez, ami most bennt van nincs műszaki könyv, míg egy sonyhoz van. Valamint a műszerfalon is látszik a beavatkozás... :-(((
Nagyjából ennyi.
Na regélj a tiédről.

Előzmény: toilet (4)