kazmer4 Creative Commons License 2004.03.04 0 0 1532
Ajánlott levélben küldeni a pénzt elég rizikós, én mindig odaírom, hogy vállalom, és eddig még nem volt baj vele. Kivéve legutóbb...
Másik negatív tapasztalatom, egy 5000 feletti credittel rendelkező Sellerrel kapcsolatos. Ilyen pontszámnál 100 neg.FB alig észrevehető, a százalékarány is jó, és nem túl nagy baj, ha esetleg becsúszik egy újabb. Legalábbis ennek az eladónak nem, mert láthatóan nem törődik vele. Sajnos mostanában elég hanyagul kezeli a dolgait, az emilekre alig válaszol, és nagyon nagy késéssel teljesíti a megrendeléseket.A rengeteg dicshimnuszt zengő FB mellett eltörpül az a néhány elmarasztaló szó, pedig ezekre kellene (kellett volna) odafigyelni.Aki végre megkapja a cuccost, az ömleng 80 karakterben, az elégedetlenségnek meg nincs olyan súlya, ami visszarettentené az embereket a liciteléstől. Hiába az az 1-2 figyelmeztetés, én is úgy gondoltam, hogy a szerencsések között leszek, akiknek minden "prompt", meg "awesome". Szerintem ilyen magas pontszámnál ki kellene találni egy másik értékelési módot, mert 1 árva neg.FB-nek nincs túl sok jelentősége.
Előzmény: robee (1531)