virgoncz023 Creative Commons License 2004.03.03 0 0 6406
Sziasztok!

Nagy nehezen végre net közelbe jutottam, időm is van, így tudok mesélni! :-))
Szóval múlt héten végre átvettem életem első tháliáját, egy alap 1.4 8V hársmetál színü "szörnyet", melyet a család azonnal a szívébe zárt! :-) Eddig kemény 320km van benne, az újautó szag minden reggel megcsapja orromat, mikor beülök. Isteni érzés! Nagyon meg vagyok vele elégedve, jó vezetni, a motor pont megfelelő (bár még nem szabad neki nyomnom!), a csomagtartó pedig...nektek nem kell magyaráznom! :-)
Még az első tank benzinnel vagyok, így fogyasztást nem tudok mondani, de gondolom a mostani mindennapos hidegindítások és a bp-i dugók nem tesznek jót a pénztárcámnak. Váltózárat kértem bele a kereskedőtől, plusz vettem a kormányra egy AUTOLOK2000 nevü "csodát", ami állítólag jól bírja a gyűrődést. Majd meglátjuk, mindenesetre éjszakánként most már jól alszom, bár bevallom az első este nagyon féltettem a kocsit.
Első tapasztalataim jók az autóról, remélem a jövőben sem fogok panaszkodni rá. Ja a kereskedőtől kaptam egy bónt, amit az első 15ezres szervíznél válthatok be, így az ingyenes lesz! Nem rossz, remélem hamarabb nem kell meglátogatnom őket.
Diesel! Sikerült feladni a tagdíjat, remélem hamarosan megkapod! A fotót megkaptad az autóról?

üdv mindenkinek,

virgoncz