Ferenc(hurrikán)
2004.03.02
|
|
0 0
2532
|
Köszönöm a gratulációkat mindenkitől, hát nem könnyű ez az egész az biztos. Sokszor nem sikerül jól az előrejelzés hiába néztem át minden egyes modellt, van mikor másnapra nem lehet pontosan megmondani az időjárást, sőt volt hogy 6 órával előre nem jött be.. így ezért nagyon rizikós mikor pl kedden leadom az előrejelzést ami szombatra szól ,mert a szombaton mért adatok számítanak épp(de mindig változik a kiírt nap)így ezért nagyon rossz, hogy nemtudok mindig net mellett lenni, mert esetleg lemaradok a nagyobb szorzóról, mert minél hamarabb adja le az ember annál nagyobb szorzót kap, így ha bejön akkor a szorzóval együtt szépen összejön a pont, ez történt most szombaton!:) A honlap szerkesztője mondta, hogy már készülnak az oklevelelek az első 10 embernek. És ahogy megnéztem az összesítést a 20 fordulóból az utolsó 3 versenyem lett a legjobb.. nagy hajrá volt, így tudtam bekerülni. Ez az utolsó forduló a 20 pontal pedig méltó befejezése lett az őszi-téli fordulónak. DE nincs megállás, már ezen a héten indul a tavasz-nyári forduló! Újabb 20 hét, újabb 20 izgalmas verseny vár ránk, és egyre többen vannak akik előrejeleznek s egyre jobban jeleznek előre, így egyre nehezebb maga a versenyben bennt maradni..Tényleg! TI nem akartok részt venni ebben?? Nagyon jó móka az egész.
Egyébként már az első 20 helyezett közül én vagyok a legfiatalabb. De lassan vége a gyerekkornak, mert 16 nap múlva 18éves leszek...
Szép estét mindenkinek! A Februári csapadék Szegeden 44mm lett. |
|