Dockyard Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1519
Sziasztok!

Veterán ebayező vagyok és most találtam rá erre a topicra, és nagyon megörültem, hogy ennyi ember tud az ebayről kis hazánkban.
A Paypal sokáig fájó pont volt nekem és leveleztem is velük, hogy tesznek-e vmit az érdekében, hogy Mo-n is elérhető legyen. Sok mondanivalójuk lényege az volt, hogy "dolgoznak rajta" Ennek két éve már.

A WU-t én általában nem szeretem szerintem sok a macera vele. BidPay nekem mindig bevált, ha árulok vmit akkor BidPay-t fogadok el, amit az itthoni bankok nagyrésze is elfogad.

Valamelyest PayPal helyettesítő nekem a Moneybookers.com, ami hasonló elven működik és hálisten Mo-ról is használható, annyi a hátránya, hogy sokkal kevesebben ismerik, de én udvariasan már többeket rávezettem és mindig jó tranzakciókat bonyolítottam le vele. Ajánlom tehát.

Olvastam lejjebb, hogy vannak problémák "Will ship to US only" emberkékkel. Azt tudom tanácsolni, hogy licitálás előtt mindig írjatok egy udvarias mailt, hogy honnan jöttök és mivel fizettek, és nekem 1-2 kivétellel mindig elfogadják a licitelési szándékomat és miután nyertem nem volt probléma.