Törölt nick Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1590
Üdv Mindenkinek, Szilva Neked külön is! :-)

Képzeljétek - igaz ez velem mindig így van - a 2. SV-661-esem, szegény FotexNet-esek bajára-bánatára (mivel még pénteken kirohantattam egyik emberüket, hogy "azonnal" vigyék innen :-) ) előadta azt a hibát, amire a Samsung Mo. még nem látott példát: melegedésre egyszerűen leoldott (mechanikai szorulás vagy tápegység gond lehet -illetve lehet, ezt az egyet rosszul szerelték össze!).

Az a nagy szerencsém, hogy 3 napon belül még észrevettem - másodkészülék! - és azóta már itt csücsül a Keravillból vett új(abb), mely remekül funkcionál!

Jellemző, hogy ennek a tracking-pozíciója (azaz a mechanikai X-távolság) csak +1 pöcökel (trk display - kb 10%) tér el az első készülékétől, ami összehasonlítva egy Thomson 7 fejes, editálós (150EFt-os) készülékén készült teszkazettámon lévő beállítóábráéval, melynek -1-es eltérése van, meglepően korrekt!

Viszont a gyári számok alapján elképesztő mennyiséget adtak el december eleje óta: a december 10-i 1409xx-es, míg a míg a mostani 1522xx-es, azaz kb 12 ezret minimum eladtak!

Mindenkinek ajánlom (készítettem róla értékelést a FotexNet-en, elvileg kint kéne lennie...)!

Üdvözlettel és egészséget kíváőnva mindenkinek, no meg előre szép tavaszt, az ide látogató hölgyeknek meg előre is sok boldogságot Nőnapra!

Maus Róbert
mikimaus

Előzmény: szilva (1587)