cirrocumulus Creative Commons License 2004.03.01 0 0 583
"- A "Mítoszok" cím nekem meglehetősen ismeretlen. Ez melyik lemez is vagyon ? (A kíváncsiságom, ha lehet, méginkább felfokozott e téren. :)
"

Nem csodálom, hogy ismeretlen a cím: van egy, eddig ki nem adott Solaris zene, amely a búcsúkoncertjükön hangzott el, akkor volt vadonatúj, arra az alkalomra komponálták - ez is kb. 20 perces -, és "Éjszakai tárlat - szvit" névre hallgat(ott).
Előre is elnézést kérek mindenkitől, de ezt a számukat csupán a magam számára átkereszteltem "Mítoszok"-ra. Zavart ugyanis ez a névmizéria az "Éjszakai tárlat"-tal. Mert van ugye maga az "É.t." c. szám, akkor van ez a szvit, plusz a fekete lemez III. blokkjának is ezt a címet - "ÉJSZAKAI TÁRLAT" - adták.
Ez a szvit pedig a görög mitológia egy részét járja körül, a párkák történetét elevenítették fel a búcsúkoncerten M. Kecskés András és pantomimtársulata segítségével. (A 249-es hozzászólás teljes egészében a búcsúkoncertjükről szól.)

Szóval, én vagyok a hunyó: EeToN-nal épp a napokban leveleztünk erről a szvitről, és véletlenül (?) ő már így emlegette itt a topicban...

Előzmény: Törölt nick (580)