Törölt nick Creative Commons License 2004.03.01 0 0 580
Huhh !
Elolvasni is komoly feladat volt. Hát még ilyen szemléletesen mindezt írásba foglalni ! ;-)

Azt hiszem, ezek után már bármilyen kritikai, vagy magasztaló véleményt leírni érdektelenné lesz...

Nagy örömmel vettem észre, hogy az ízlésünk milyen sok dologban (kedvelt zenészek, felemlegetett összehasonlítások alapjai - legjobban Andreas Vollenweider példája érintett meg - , számok által sugallt hangulati elemek) szinte azonosak. Ez egyrészt nagyon kellemes meglepetés volt, másrészt egy sajnálatos tényt is kihámoztam belőle. Ugyanis kezdem úgy látni, hogy azért is szűk csapat a SOLARIS rajongótábora, merthogy a felemlegetett hasonló zenéket nagyon szerető emberek körének egy szűk generációja az mindössze, akik magukénak érzik ezt a Zenekart (DE Ők - MI - legalább NAGYON :).

A folytatásokat szívesen várom.
Több okból is :
- Az Ős-Metál lemezről kezd egy határozott (de kevésbé részletekbe menő) képem kibontakozni. Kíváncsi vagyok, vajon mennyire is hasonló az én benyomásom másokéval.
- A "Mítoszok" cím nekem meglehetősen ismeretlen. Ez melyik lemez is vagyon ? (A kíváncsiságom, ha lehet, méginkább felfokozott e téren. :)
- A N.Bld. lemezeket pedig mostanában én is sorjában végighallgatgattam ismét. Mit mondjak (?!?) , némelyikéről egészen új véleményeim vannak...

Előzmény: EeToN (578)