Ferenc(hurrikán)
2004.02.28
|
|
0 0
2519
|
Közben eljött a vég pillanata!!!:))) A múlt héten leadott előrejelzési verseny mára volt kiírva Budapestre és 13:00-kor mért adatok számítottak és a regglei T min. Nos megnéztem a leadott előrejelzéseket pont 50-en adtak le,és a mért adatokat most adták ki, és elmondhatom, hogy mindennél jobban alakul az előrejelzésem!!:))) Azthiszem megfogtam Snowhuntert, mert Budapest a helyszín és 12h-kor mégcsak +1 fok volt Lőrincen akkor még ő állt közelebb,mert +2fokot adott 13h-ra, de 13h-re +4 fok lett(!), én meg +3 ra raktam a tippet még kedden! A szél is jó lett,gyenge dny-i,de mindketten azt adtunk, meg sokan mások, szinte hihetelen. És erősen felhős lett 13h-kor az égbolt és az is bejött nekem,mert Snowhunter borultat adott de az se sokon múlt neki.. Egyébként érdekes, hogy akikkel nagyon szoros versenybe vagyok ők is mind nagyon kasonló előrejelzést adtak le mint én.. honnan tudják ilyen jól ők is.. Márcsak a T max hiányzik, és a csapadék kérdése tehát legyen ma éjfélig Bp-n, mert csak azon 3 pont múlik!!És minden résztvevő adott csapadékot.Ha lesz csapadék és a T max-ra is kapok legalább 1 pontot akkor 19 pontom lesz összesen ebben a fordulóban,ami a 13.68-as átlagot simán felrepíti!!:))Snowhunternek pedig 16pontja lesz összesen, és a többi szoros helyzett nem éri el a 19 pontot így lehet még 7. is az első 10-ben!:)) hihetetlen jól sikerült ez ez az utolsó forduló nagyon jól sikerült szerencsére, mert a T min-t is telibe trafáltuk,mert -2 fokot adtam és pont annyi lett..:) Szinte hihetetlen, hogy milyen kicsi külömbségek 1-1 fokban tér csak el az előrejelzés sok embernél és annyi számít..Teljes káosz és izgalom van most itt!:)) Mindenki a Budapest iadatokat nézi és számolgatja a pontokat!De már eldőlt minden, így ma éjfél után már összesítjük is a 80 ember átlagait és meglátjuk kik vannak benne az első 10-ben! Én már biztos!:)
További szép napot!! |
|