2. Ma, MO.-on én nem lennék ennyire biztos a helyedben... :o( Én bizti nem leszek az, főleg azért mert tudom, hogy jelenleg hány ilyen ügyet tárgyal a városi bíróság nálunk.
az elmult 15 evben nem volt ezzel problemam, ketlem, hogy ezutan lesz. a szabalyok egyszeruek:
1) filesharing helyett privat FTPt hasznalj
2) soha ne fizess tort szoftverert
3) kamuneveket adj meg mindenhol
4) mindig legyen firewall a gepeden, hogy a spyware-ek kifele meno requestjeit le tudd tiltani
en ugy vagyok a dologgal, hogy amit napi szinten hasznalok, nem draga, es latom, hogy rengeteg munkat fektettek bele, azt szivesen megveszem. ilyenek pl a Feurio, a Beyond Compare, vagy az
OnlineTimer Pro. pl egy PhotoShop-ert, amit hasznalok 1 evben 2szer, eszem agaban nincs 600 eurot kifizetni, inkabb lemondok rola. amivel penzt keresek (Visual Studio, Office, Trace32, LabView), az termeszetesen mind legalis.
viszont el kell, hogy szomorítsalak: a rendőrök lazán bemennek adott szituban a lakásodba...
hazkutatasi parancs nelkul nem mennek be sehova, akkor is csak 2 tanu jelenleteben. egyebkent sok sikert kivanok a rendorsegnek a SafeGuard Easy feltoresehez, es a nevtabla nelkuli lakasom megtalalasahoz.
3. Igaz. Csak általában több termék közül választhat az embör gyeröke. És ilyenkor szoktam kerülni a Sony-t... :o)
viszont megesik olykor, hogy valakinek nem tetszik, hogy te valaszthatsz, ezert megveszi a konkurrens ceget, a termekeit pedig bezarja egy fiokba, jol.
És csak azon dolgokról mondom, hogy xar, amit annak is hallok. Füllel.
fullel szoktam tesztelni en is. de ez nem arul el semmit arrol, hogy a gyartonak mekkora gyakorlata es know-howja van.
5. Én meg nem is, bebe ! ;o) Oszt, mégis megtom csinányi, amit akarok... :o)
izlesek es pofonok. en a Vegas-t es a Premiere-t szeretem.
7. Füllel mégis több embörnek teccik, és jobban a Lém....
forras? statisztika, vagy valami?
9. Gondolom, hallottál már ösztönös zsenikről. Ki tunnya, hátha Radium is egy közülük... ??!
mivel napi szinten hasznalok ARM-debuggert, nem hiszek a csodakban.
10/1. Nem mondom, hogy földhöz vágja, de azt igen, hogy szíve joga, hogy a saját pénzét, mire, hogyan költse el.
akkor viszont ne sirjon utana, hogy ez nem megy, az nem megy. mindenki azt a minoseget kapja, amennyit fizetett ("olcson jot" nem letezik). na meg nem esik le senkinek a gyuru a kezerol, ha hasznaltat vesz.
11. De még mindig duplája egy LG-nek.... és akkor még nem is a Premium....
legolcsobb Plextor: PX-W5224TA, 69 EUR.
nem hiszem hogy olyan veszes lenne, na meg lehet venni egy 24-szereset hasznaltan.
Más. Szorri, de nem tuttam, hogy kizárólag tőmondatokat lehet csak használni a topikban.
semmi sem kotelezo, de a rovid hozzaszolasokat egyszerubb atfutni, foleg, amikor technikai informaciokrol van szo.
13. Szvsz, ha május után decemberben kiadnak vmiből egy újabb verzsönt, akkor az bizony fejlesztői munka eredménye.
nem verzio, hanem a 625. beta helyett a 626-ik beta. ez nem igazan vall munkara.
14. Olvastam, olvasom, és olvasni is fogom. Attól, hogy másnak vannak rossz tapasztalatai (is), attól még nekem lehet túlnyomóan jó, nem ? Ugye megengeded ??!
semmi sem tilos. mondjuk en belefaradtam a stabil verziora valo varakozasba, es attertem CDex-re. kar az EAC-ert, nagyon igeretesen indult.
Remélem (de biztos nem vagyok benne, ezé' leírom inkább...), hogy érzed, hogy miért 'kekeckedek' veled....
en abszolut nem vettem magamra es remelem te sem. egyszeruen leirtam a velemenyem, ettol fuggetlenul mindenki azt hasznal amit akar.