robee
2004.02.26
|
|
0 0
1497
|
Noh. Végül elintéztem WU money transferrel az utalást. Tehát egy postán adtam fel, a postásasszonkák legnagyobb örömére, ugyanis én voltam az első aki ad és nem kap :) Ennek örömére kitüntett figyelemmel kezelték, legalább 4en körbeállták, hogy jól van-e kitöltve, és, hogy jó-e így stb. Végül kegyelem döfésnek szántam, hogy fixálva kérem a pénz küldést, amihez már egy vezető beosztású postás néni kellett immár ötödiknek. Noh mind1, ez az egész nem is aggasztott volna, ha nem tör rám egy kellemes vizelhetnék. Így gyöngyöző homlokkal konstatáltam minden egyes mozzanatukat amit azért tettek, hogy előrébb legyünk. Végülis hamar végeztem 14:20-kor mentem be, az utalás 14:59-kor meg is történt, és végül a hölgy még megkért, hogy várjak egy picit, mert még folyik a dolog 15:32-kor mosolyogva adta ide a lepecsételt kész papírt. A lényeg a lényeg, hogy átutaltam a fickónak a pénzt, ő aznap délután fel is vette, és a mai nap elpostázta az árút.
Ami kérdésem lenne, hogy mennyi idő lesz kb. ide az út, kishazánkba? A csomag a Washington állambeli Spokane városkából jön, és a célállomás Miskolc. Sac/kb.? Valakinek tipp esetleg. Jah igen, Usps airmail-el lett feladva.
üdv. ViC |
|