Mrs Jack Sparrow Creative Commons License 2004.02.26 0 0 187
Hirtelen Jack, nem tudtam ki vagy. Aztán mikor legutolsó mondatkezdeményedet olvastam, világ gyúlt benem :))

Szegény harpokratesz... mibe csöppentél bele! :))))

Na, jelentem, itt vagyok. Hiányolva voltam, ahogy látom. Jack, dehogy mész te Giselle-hez... majd lesz itt nemulass!

Hát igen, a bigámiával, meg egyébbel kapcsolatos utalásokat a Bori igaz története című műben találhatod meg, harpokratesz, úgy érzem, néha teljesen értehetetlen, amit írunk. :))))
Nos, Lórien Úrnőjének KENUval való viszonya eléggé meghatározhatatlan. Na jó, annyit azért elárulok, hogy mindketten feleségek, ugyanannak a férfinak a feleségei, ugyanis mindhárman mohamedánok. Így érthető? Valamit muszáj tisztázni a sok homály közül, bocs. Harpokratesz, szerinted akkor ennek mi a neve? Tehát a két feleség minek nevezi egymást... mert ez egy nagyon izgi kérdés. (remélem, Dobcsi ezt nem olvassa...:))))))

Na, akkor még egy tisztázás. A PRO siebenre én csak azért mondtam, hogy az egyik legjobb csatorna, mert német. :))) És én... németrajongó vagyok.

Bogi... jaja, az nagyon édi volt :DDDD Nem is tudta, milyen jelentőséggel bír a mondandója... de egyébként ott felvetült bennem a kérdés, hogy ha úgy működik pszichésen, hogy megőszül hirtelen az ember, akkor visszafele nem működik vajon? De, biztos, hiszen erről szól az agykontroll. Csak ezt akkor nem akartam szóbahozni. Andi eleget dumált már közbe.

Hát Lórien Úrnője biztos elfogult lenne a te Supermaneddel, KENU drágám, legalábbis az egyikkel. A közös férjetekkel. Már ez se titok. Fölfedek én itt szép sorjában mindent :) És ahogy látom, a másikkal is, ahogy ezt te is kiemelted.

Ó, Rejtőkém, édesem, megvan a bizid? Jaaaaaj, király!!! :))))) Gratula! (bár ezzel elkéstem már:)). Nade azér még ugye bejársz? Vagy nem? Ne tedd ezt velünk... És ne írd, hogy C'est triste, mais ce comme ca. (remélem az ötöske kivételével jól írtam...)

A kört én se láttam, de azt mondják nagyon durva. Hallottam róla persze, tudom a történetét.

Ja, KENU. Lórien Úrnője megkért, hogy mondjam el, hogy be kéne fejezni a Mátrixot, csak nem tdja, mikor, mert zsufi az órarendje. Jelenleg ugyanis... egy betegségben szenved...