Sziasztok
En is most probalkoztam eloszorvenni valamit.
A bidpay-es csapdaba en is jol besetaltam. Volt egy visa/electron kartyam ami ugye ott nem franko. Raadasul eloszor cvv szamom sem volt (az otp baxott rairni), masodik korben az ugyintezo mar kozolte, hogy ezzel az eletbe soha nem fogok neten fizetni :( ... Aszongya, hogy ahhoz dombornyomott visa kell. Mondom, me' nem ezzel kezdte! Erre o: nem kerdeztem. Koszi. Ugyhogy masnap szepen atszerzodtem visa classicra.
Kozben persze folyamatos kommunikacio az eladoval, hogy elfogad-e wu mt-t. Elfogadta szerencsere, de amikor irtam, hogy uton van a cash megkerdezte, hogy hol tudja felvenni.... Vazz, total panik bejatszik, de szerencsere a varosaban 5 ugynok is van. Jelenleg itt tartunk, ha minden jol megy, akkor 1-4 heten belul jon a pakk. Ja, a ficko kanadai :) .
WU MT: feladasnal meg kell kerdezni a pillanatnyi arfolyamot es azon szamolni (esetleg rahagyni max fel usd-t), mert azon valtodik a penz, ugyanis ugyintezo szerint a feladastol szamitott kb 15 percen belul felveheto a masik oldalon! Valszeg ezert draga... Az meg nem szamit, hogy miben adod fel, mert a celorszagban ugyis csak a nemzeti penzben tudja felvenni.
Ebay: a negativ feedback igenis sokat szamit! Foleg ha meg nem vettel sokmindent. Gondolj bele! Te szivesen vennel valakitol, ha van 2 negativ feedback es osszesen 4-5 eladott aru (vagy 1-1!)?
Ez kicsit pejorativ lehet, de kb mint behivni egy gipsy arust a hazadba amikor egyedul vagy.....