Chale, ne haragudj, hogy nem vettem észre amikor hívtál a koncerten, rezgésre kellett volna állítanom, de nem voltam abban az állapotban, hogy le tudtam volna nyomni akár egy gombot is a mobilon :-)még szerencse, hogy közös ismerősünk épp arra járt és vhogy összeismertetett veled, csak kár hogy sietned kellett, majd talán legközelebb többet tudunk beszélni. Ugyanez vonatkozik robira is, aki engem ugyan letagad, mint ismerőst, pedig szerintem tényleg ott voltam :-)
A koncertre még tisztán emlékszem, az azutániakra meg szerencsére nem annyira...
A koncert hangzás szerintem Székesfehérváron jobb volt, bár a barátom szerint meg itt volt jobb.
A playlist nagyot változott, az igaz, de előnyére, azt már a graphy honlapon is írtam, hogy az Upstairst köszönöm legeslegjobban, az egy régi kedvencem, és nagyon jó volt hallani. Egy csomó új szám, és sok b-oldal, és tök jó hosszú volt a koncert, bár nekem még így is annyira rövidnek tűnt. A 10:15-t hiányoltam, de nemcsak én. És az is bebizonyosodott, hogy lehet a Boys don't-ot még gyorsabban is játszani... :-)
Ez a topic nekem reggel 10-ig és du 5-től simán bejön 5 mp alatt (adsl) és az új szólás ablak is. A közte lévő időszakban 2 perc is van mire betölti.
Trilogy DVD karácsony óta megvan, azóta is csak a 2/3-ig jutottam, utána elüldöztek a tvfotelből, mert a család mást akart nézni....a szülők néha olyan kegyetlenek...
Sziasztok:
A.