yuppie
1998.06.23
|
|
0 0
9
|
Hello Töfröcsó! Én is keveset tudok róla,ezt közzéteszem:
Az antianyag mint ilyen jelenleg csak tudományos hipotézis szintjén létezik, a földön nem található és a jelenlegi technológiával nem előállítható.
Ebben a rendszerben az antiproton tükörképe a protonnak, abszolút tulajdonságaiban megegyezik vele de ellentétes előjelekkel.
Paramétereinek leírása csak az imaginárius (képzetes) számok halmazán lehetséges, talán tanultál róla, ha nem akkor elég lesz annyi, hogy itt a többi számrendszerekkel ellentétben az egység a "gyök alatt minusz egy" (sajnos itt nincs egyenletszerkesztő, mint a sokat szidott MsWord-ben, ezért írtam így) a számok egy valós és egy képzetes részből állnak.
Energia egy anyag és egy antianyag részecske találkozásakor keletkezhet, mikor a két alapvetően eltérő fizikai tulajdonságú elem egymásnak ütközve megsemmisül és energiává alakul.
Többet sajnos nem tudok róla,de ha érdekel a téma, ajánlom Stephen Hawking: Az idő rövid története c. könyvét, laikus számára is jól érthetően ír. Üdv:
Yuppie Ui. Most mondják a hátam mögött, ne keverjem bele Anti bácsit, az egy más anyag.
|
|