szilva Creative Commons License 2004.02.23 0 0 1580
Nos, a dévú 4. hete a szervizben van, egyszer már beszéltem telefonon a fickóval, akinek ki van adva javításra, akkor még bíztatott, hogy valamit majd kitalál. Ma viszont már azt mondta, hogy be lehet menni, fog adni egy cserére jogosító igazolást.

Kicsit megrijadtam, mert pechemre a blokk nem került elő azóta sem (minden más igen, de ez nem, nem tudom, hová lett félrerakva), ezért felhívtam a miskolci Tesco-t, és beszéltem a műszakissal. Azt mondta, hogy ilyen esetben kiadnak egy igazolást, hogy a készülék náluk lett vásárolva, ha tényleg (a garijegyen aláírás, cégpecsét és dátum is van), visszakeresik a készülék vásárláskori árát és akár vissza is fizetik vagy le is vásárolhatom. Az üggyel kapcsolatban ez volt eddig az első kellemes meglepetésem, kíváncsi vagyok, ha majd elmegyek a papírokkal Miskolcra, akkor is ilyen simán fog-e menni minden, mint ahogy a telefonban elmondta.

Miután másik videó után kell néznem, gyorsan elugrottam ma etse az Auchanba, ahol láttam a Mikimaus által is ajánlott Samsung 661GX-et (talán jól emlékszem a típusra), 39e-ért, meg néhány Funai és LG cuccot, illetve még egyen megakadt a szemem, ez egy Orion (talán SV-601) volt, papíron ugyanazt tudja, mint a Samsung, 4+2 fej, Nicam/A2 stereo, SP/LP, stb., de ez csak 27e. Kérdezném, hogy ismeri-e valaki ezeket az Orionokat, tényleg megéri-e a Samsung azt a 12e pluszt?

Előzmény: szilva (1550)