kicsi Emma Creative Commons License 2004.02.22 0 0 49288
Mi olyan 13-14 óra körül voltunk IKEA-ban, cipósszekrényt vettünk, meg nézegettük a gardróbszekrényeket. Nem sokat időztünk, mert sietnünk kellett haza. Azt azért megállapítottam, hogy nagyon.nagyon sok gyerek volt aznap, még gondolkodtam is, hogy vajon valami akció van -e. Nagyon klasszak a képek, nekem a fürdés utániak a kedvenceim. :) Az etetőszékben az a párna viszont nem tűnik túl praktikusnak, a belógó bojtok miatt. Vagy az csak alkalomszerűen volt benne? Az uccsó kép, amelyiken csak a pofija van, meg mögötte a bordó párna, nagyon-nagyon szép!

Képzeljétek, keresztanyuka leszek!!! A nővéremék kislánya lesz a keresztlányom, és teljesen be vagyok sózva! :))) Eddig is úgy terveztem, hogy sokat fogok a baba körül lebzselni, de így már "jogalapom" is lesz rá. :) Na, jó, én is tudom, hol a határ, lábatlankodni azért nem fogok, de egyébként is sokat beszélgettünk arról a nővéremmel, hogy szívesen segítek Neki, ha kell, ő meg az én segítségemet szívesen fogadja, mert megbízik bennem, és tudja, hogy mennyire szeretem a gyerekeket. Bár kicsit félek, hogy a munka, a két kutya és a ház körüli teendők miatt nem tudok majd annyi időt tölteni vele, amennyit szeretnék. Majd meglátjuk, én igyekezni fogok, hogy felnőtt korában is szívesen emlékezzen vissza a keresztszüleivel töltött időkre.

Haj-rá-bó-ha, haj-rá-bó-ha!

Előzmény: Pedrera (49284)