Szia!
Az ár így elsőre rendben van, ha a nincs benne több 20-30e km-nél. Kérdezz rá, bár letagadhatják, hogy tesztautó/csereautó volt-e. Mert akkor valószínűleg nem kímélték... Próbálj meg alkudni belőle, ha nem engednek az árból, akkor vmi tárgyi ajándékot vasalj ki belőlük, talán használt autóra is adnak :)
Ne sajnáld rá az időt, nézz szét máshol is. Érdemes magánszemélyeknél is megnézni, hogy van-e jobb ajánlat. (A kereskedő nem minden esetben garancia az autó állapotára.)
Én ott vettem az autót. Csak a szervízzel és az üzletkötővel volt bajom.
- lett volna jobb hitelkonstrukció, csak az illető nem szólt róla (EURO helyett CHF)
(Ezt persze utólag egy másik üzletkötőjük árulta el, azon megállapítás kíséretében, hogy az üzletkötő, akinél vettem, nemes egyszerűséggel hülye :))
- a Renault Ház szervizével sok bajom volt
- késett az autó (az ő hibájukból, nem a Renault-éból), ezért fájdalomdíjul hozzámvágtak egy szőnyeggarnitúrát
Az általam elmondott negatívumok alól persze kivételt képeznek azon ritka kereskedők, akik becsületesek és nem a yattra hajtanak, hanem arra, hogy az ügyfél elégedett legyen és visszajárjon. Mert így is lehet...