nohabmozdony Creative Commons License 2004.02.21 0 0 549
Ja. Vannak, akiknek meg Egely és a többi fizikus, illetve az asztrológia és a csillagászat látszik egy nagy kutyuléknak. Van ilyen. - Egely, a gépészmérnök, és a többi fizikus. Hát legyen, vásárolj örökmozgót, sem nem jogom, sem nem kötelességem ez ellen bármit tenni.

De megint szeretnélek megkérni arra is, hogy ne emlegesd fel minden lehetséges alkalommal a magánéletemet, mert rendkívüli módon irritál. Tényleg. Borsódzik a hátam az intim szférám írásbeli megjelenésétől. Ne tegyél kétértelmű megjegyzéseket, úgymint esetleg "ki tudja, kijeid még", "bármilyen jó viszonyban is legyél velük" és egyenértékeseik. Távolról se, jó? - Akkor hogy fogalmazzam meg, hogy ismered őket, de pontosabban fogalmam sincs, milyen kapcsolatban vagy velük? Szerintem ez ezt fedi, nem többet, és nem kevesebbet, minthogy részleteiben nem érdekel a dolog.

Azért még annyit, hogy a kollégiumot nem egy hippikommunának képzelem.

Én meg ennyierővel azt kérem, hogy szüntesd meg a fixációidat velem kapcsolatban, nem óhajtok kétértelmű megjegyzéseket tenni. Eszem ágában nincs az intim szférádat írásban megjeleníteni. A kitudjaki alatt megmondtam, azt értem, hogy ismered, de nem tudom, pontosan kicsodád. A bármilyen jó viszony kifejezéssel kapcsolatban sem értem a problémádat. Ha azt mondom, bármilyen jó viszony, azalatt mármilyen jó viszonyt értek, mindenféle rosszízű mellékzöngék nélkül. Nem tudom, kik ők, de lehetnek közöttük olyanok, akikkel jó viszonyban vagy, erről nyilván nem tartozol senkinek beszámolóval. Ha mást akartam volna írni, mást írtam volna. Ha a magánéletedre, intim szférádra vagy egyebedre akartam volna megjegyzést tenni, akkor megtettem volna, de nem tettem, mert semmi közöm ahhoz, hogy ezen területeken mit teszel.

De majd nem írok kétértelmű dolgokat, egyértelműeket sem, hanem kifejezetten értelmetleneket: d,fjhaeuk hkDMWJ ÉEILJSAKLFHK.JSFB,KJklugh .kjhukhefk.whj.h jyfh.ehsr.uih4oth894zptw4miyárw3oierúűq2üa34ováép39uné5ioys3zuoréw38zéoi

Előzmény: R Rózsa (546)