nohabmozdony Creative Commons License 2004.02.21 0 0 543
Ahojte prijatelki!!! - Nos nem tudom, nem értek hozzá, de mintha lenne olyan nyelv, ahol tán prijatelji volna. Vagy az nem megszólítás? Csak mert rémlik valami ilyesmi.

A bölcsész ismerőseim nem hülyék, kikérem magamnak. Elég sok mindent képesek felfogni. Bár nem tudom pl. Déri dékánhelyettes milyen szellemiségű, de nem tartom egy kimondottan rossz képességű embernek. (Mellesleg mikor Indiában volt, utána adott nekem elefántos fotót. :) )

A GP valóban azt éri el, hogy a semleges emberek többsége az adott akció ellen fordul. És ezzel kapcsolatban állítólag a többi zöldmozgalomban is merültek fel kételyek, miszerint nem jó az, hogy a GP szemezget a helyi kezdeményezések között, és amit olyannak tart, arra rárepül, azt téve, amit. (Ismét mondom: mindegy, hogy ez-e a misszójuk.) Tipikusan sokat tudnak ártani egy helyi kezdeményezésnek. Mert nélkülül könnyebben elhinné az ember, hogy tényleg arról van szó, hogy valaki nem akar egy tornyot nézni.

Ja és mellesleg már előre kivédeném RR összemosós vádjait. Ha egyszer azt látom, hogy a zöldszervezetek a GP szoknyája mögött tartózkodnak, másrészről pedig a ti kollégiumotokkal együtt szerveznek mindenfélét, és a személyi szintű összefonódás is megvan, akkor ugyan hadd mondjam, hogy összenő, ami összetartozik. És belülről lehet hogy borzasztó nagy különbségek vannak, vagy legalábbis azt érzitek, kívülről mégis egy nagy ideológiai kutyuléknak látszik az egész. Akár ott vannak a rokonaid / barátaid / üzletfeleid / szerelmeid / szobatársaid / kollégistatársaid, akár nem.

Másrészt a GP által támogatott think globally, act locally policybe nem tudom, hogy fér bele, hogy truppokat utaztatnak ideoda műsorcsinálási céllal.

Amit Dani a nemzetbiztonságról mond, azzal egyetértek. Emellett fenntartom, hogy közvetlen haszna is lehet egy működő légvédelemnek...

Drégelypalánk? A kisvasút? Lemaradtam, emlékeim szerint én ott még láttam vonatot menni. Igaz régen volt, legalább 12-13 éve. :) Persze lehet hogy nem egyről beszélünk.

Előzmény: vkid (541)