nyugatinyúl Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1852
na, fasza ez az internet... Bedöglött otthon az emilem, de még a gép is beszart, remélem jövö hétre megjavul... így ide jöttem kommunikálni egy netcaféba. Erre lehívom az indexet, és hiányzik az oldal oldaláról a lejjebb-mozgató nyilacska, így csak a legfelsö sort látom az utolsó hozzászólásból, amint andrás megszólít, hogy nyúl, de hogy mit írt nekem, vagy mások elötte mit írtak, azt már elolvasni nem tudom... Mindenesetre remélem, csupa szépeket akart velem András tudatni... Ez van, internet-miliö, a gép mindig megszivat, ahogy a sláger mondja:)
De a lényeg, Emese tegnap szerencsésen landolt Kölnben, ahol én vártam, és a találkozás örömére rögtön elö is került a kézdivásárhelyi szilvapálinka. Jót olvasótáboroztunk kettesben a kölni Dóm mellett, a düsseldorfi vonatra még sikerült valahogy felszállnunk közösen, ahol viszont a biciklim várt, amire a felszállás már kicsit nehézkesebb volt, de megoldottam. Tudjátok, ha egyszer már az ember nyeregben van, gurul. Emese Bochumban van egy barátnöjénél, de még jön kedden hozzánk is, és ha minden igaz, szombaton átugrunk Amszterdamba - vigyázi kell a májunkra, még sok pálinkája maradt... De mégegyszer a lényeg: Cibi, köszi a marcipánt, remélem, saját kezüleg csináltad!!! Es köszi Fecó a cédét!!! Ittunk mindenki egészségére, és még fogunk is!!! Hajrá olvasótábor! No, ez jó kusza levél lett...