vérmenyét1 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 537
egyetértek. aki magát természetvédőnek nevezi az a minimum kéne hogy legyen hogy nem csak negativ munkát végez, vagyis tüntet, odaláncol, megprobál bemász a paksi atomerőmű területére, hanem fogja a kis motyóját és ültet fákat, szedi a szemetet. és aki igazán szereti a természetet az a nagypolitikát amugyis ivbol szarja le, mert őt a madarak meg a zsiráfok érdeklik. vagy a virágok.

amikor azt látni hogy az északi sarok közelében hajok hada "kötözi magát" oda a tankerekhez, az vajh mekkora lóvéba kerül? hajóbérlés, utazás, kaja, felszerelés stb. na én ilyenkor tudok átcsapni demagógba: ezt a pénzt igenis basszák el másra. és lobbizzanak ugyesebben a kormányoknál, hogy ne lehessen kiirtani mindent szemrebbenés nélkul.

azzal kapcsolatban meeg, hogy a tüntetés a nato ellen szol: sok jobbos szervezet meg kornyezetvédő k tüntetettek a budapest parádé ellen, merthogy sok lesz a szemét. ami igaz, azonban 2 órával késobb már ujra csillogott-villogott az andrássy. nekem ismerőseim laknak a hosok terénél és mondták hogy anno a miépes rendezvények legalább akkora pusztitást végeztek a kornyéken. azok is ugyanugy elbaszták az uvegeket a sarokba, odapisáltak a kapualjakba stb. akkor mégsem pattogott senki. hát ez ugyanolyan kettős mércével mérés. mert abban is biztos vagyok, hogy ha a nemzeti szinház a zengon épult volna, akkor az nagyon fasza lett volna.