Tegnap (mármint csütörtökön) akkora buli volta koliba, h bazmeg az egész pénteket átaludtam, még az eldinházi leadása miatt se voltam képes felkelni. Na mindegy. Más:
100 m^2 és egy már létező út kiszélesítése. Maga a cucc kb 45 méter magasra nőne, de hát a bazsarózsa az nem ilyen vertikális izé. Ezt az a srác mondta, aki kinn volt zakatolni (A.M.). Erre van a nagy ugrálás. Egyébként a srác erősen jobboldali, és érdekelne mennyire érdekelné a bazsarózsa, ha a Csurka akarna ott nácikiképzőbázist építeni, gyanítom feleennyire se.
Másrészt mp nehogy már te vagy az A. Miki mondja meg vkinek h ne pofázzon olyasmibe, amihez nem ért, mert ez nagyon tipikusan a ti stílusotok. Különösen a tied. De én is ezt támogatom 100%-ban. Kevés dolog van, amit jobban utálok, mint a korlátozott ismeretekkel párosuló határozott véleményt. Te ilyenben verhetetlen vagy napi kb 20 ilyet elsütsz, csak amikor én is hallom. (ez nem túlzás, hanem mérési adat, és sajnos megismételhető :( )
Sztem elbeszéltek egymás mellett, a baj az, h TM-nek maximálisan az az érzése, h a kattogás nem a természet miatt, hanem a NATO ellen van. És ha meggondoljuk, h sokkal nagyobb és rosszabb környezetrongálások, v elcsúfítások ellen tizedekkora zakat sincs, akkor talán meggondolható. Te is bazmeg nézd meg mekkora szeméthalom van Aquincum mellett, ami miatt az ember kinéz a hévről és hányni támad kedve. Sztem ha ilyesmi érdekelne, akkor szerveznél egy csapatot és együttesen kimennétek szöges botokkal és összeszednétek azt a sok mocskot, és ezt komolyan mondom. Én pl nagyon szeretem a természetet meg az erdőt, de ez a nagy tiltakozás teljesen irrreális, különösen a többi mellett. A gp-t én is utálom, hasonló okokból, mint TM, hallottam sokat nyilatkozni, és vagy csak mérhetetlenül ostobák, vagy simán hazudnak. Ilyeneket nem tok tisztelni, ráadásul ha vki a tisztaság érdekében pont az atomerőműveket akarja betiltani az szimplán hülye, és a környezetszennyezés pártját fogja. De ez lehet h csak jószándékú ostobaság, de akkor is inkább árt, mint használ és pont ezér abszolúte nem tiszteletre méltó. Egyáltalán.
Más kérdés h mindenféle katonai balfaszkodást utálok, és tőlem zakatolhatnak ellenük és szarok a radarba is magasról. csak a gp-t meg a balfaszkodásukat utálom, meg a kurva környezetvédőket, akik úgy védik a környezetüket, h azt se tudják mi a fasz az