Kövezzetek meg, de én imáááádom a mekis vanília fagyit!!! Meg az IKEA-sat. Ma megyek oda, lehet, hogy eszem is egyet, jó rég ettem fagyit.
Bóha, tudom, hogy fiatal vagyok, tényleg nem is azon idegeskedem, hogy moströgtönazonnal miért nem lehet gyerekem, hanem valahol mélyen ott motoszkál bennem a félelem, hogy esetleg végérvényesen elcsesződött bennem valami és soha nem lehet. Ennek persze állati kicsi az esélye, de ha azt vesszük, annak is, hogy gyógyszer után ilyen sokáig ne történjen SEMMI. Még ha nem állna be és rendszertelen lenne a vérzés, arra azt mondanám, hogy ok, majd beáll. De ez a nagy semmi tök szar. Ember is tulképp emiatt gondolt a vizsgálatra, mert ő még nincs rákattanva a gyerek témára (de ha lesz, nagyon fog örülni neki), de őt is nyugtalanítja, hogy nem állt vissza a ciklusom, tudja (mesélt már nekem egyet s mást), milyen károkat tud okozni, ha megszűnik a hormontermelés hosszabb időre. Gondolom, némiképp hasonló lehet az agy oxigénhiányos állapotához. Na, tényleg nem kesergek tovább, mert a végén még azt hinnétek, hogy egész nap ezen görcsölök, ami nem igaz. Ma is jó napom lesz, délelőtt intézkedem a városban, ajándékokat vásárolok, délután-este pedig családi hepaj! :))))