Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2004.02.21 0 0 2492
OFF:::Húúúh közbe pedig a www.metnet.hu-n az előrejelzési versenyben amiben részveszek én is a résztvevőknek a pontátlagait kiszámoltam , vagyis az első 10 helyezettét csak a kb 80-ból, de valami olyat vettem észre hogy majd lehidalok..!!
A 8. és 7. helyezett átlagai jönnek:

8.Snowhunter: 13.684 pont
7.Ferenc: 13.687 pont

NA ERRE varrjon valaki gombot!!!!!!!Ez HIHETETLEN! Mindössze 0.03 pontátlaggal vezetek!!!3ezred pont!:))) És most volt a 19. forduló ezzel jött létre e szoros küzdelem igaz eddig is az volt, és a jövőhéten jön a mindent eldöntő 20. forduló 1 pont mindent eldönt!! Nagyon izgulok, valami jó előrejelzést kéne csinálni.. Egyébként kb 80 részvevő van, az első 10. helyezett nagyon erős mezőny, de próbálom tartani magam. De az összes többi helyezett között több tized pont a külömbség, de Snowhunter és köztem ezredek döntenek. Na ezután aludjon valaki!!Már írtam mail-t neki, 27 éves Miskolci hobbimeteorológus.. Bp-n a metnet találkozón ami 3 hete volt megismertem már, de hogy ilyen "összetűzésem" lesz vele nem gondoltam volna!:)) Az elmúlt 5 hónap munkájáról van szó és 3ezred pont... nem térek magamhoz.

Jó éjt! EZ kellemes este volt!