ágimazsi Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1849
Megpróbálok kicsit bővebben mesélni. Remélem nem lesz benne túl intim rész...
Szóval megérkeztünk. Kicsirigó meg Pista már elkészítették a májpörköltet. Nekem lett volna a dolgom a rizs. Én mindent megpróbáltam... Sikerült már párszor, de két kilós mennyiséggel még nem volt dolgom. Végülis ehető volt, csak nézni nem volt szabad. utólag is bocs mindenkinek. Nyárra megtanulok nagy mennyiségben is főzni. Szóval a megbeszélés elejéről és az első kör pálinkáról lemaradtam. Ezt majd más elmeséli. Elég sokat tanakodtunk (már jókedvűen) a tábor címéről, és fő témájáról. Szegény V.Sz. Feri járt a legrosszabbul, mert minden nap lesz pszichodráma, sőt, lehet, hogy két turnusban. A bütykölde megmarad, és Nándi is beindul (az olimpia évében tábori olimpia lesz, mint sport). Néha előadások is lesznek (bár itt főztem...) Hát, ennyi volt a könyvtárban.

Aztán jött a Windsor (vagy Vindsor). Ezt már nem merem leírni, mert még nem ismerem a lap tűrőképességét. Ezt a "régiekre" bízom...

Más...
Van egy kis problémám a nyárral, de még nem publikálom részletesen. A lényeg az, hogy hívtak minket muzsikálni Brémába. Ez még nem lenne gond, de belelóg a tábor elejébe. Pontos időpont még nincs, e megpróbálom a lehető legjobban intézni.

Hát, én most ennyi. Puszilok mindenkit!

Nyúl! Hívj fel, hogy mi lesz a csángó bállal! Ugye most lesz? Ha nem , akkor is hívj fel.
Sziasztok!!!