makkpeti Creative Commons License 2004.02.19 0 0 522
Nem biztos, az legalább a mienk lenne:)
A mérlegelés szép dolog, én is ezt javallom, amúgz nem biztos, hogy magasabbnak kéne lenni.

A fizikusi lét nem az érzelmek mellőzését jelenti, mint ezt te is fényesen bizonyítod. Szerintem messze kerültél a mérlegelés tényleges voltától. Én nem tudom kire céloztál aki elvégzi és neked ez nem teccik, pl. aki kinn volt, mindig mindent megtesz, hogy informálódjon és értelmesen döntsön.
Ezt a lúzerdolgot pedig nem hiszem hogy komolyan gondolod. pl. elefántok, ők is lúzerek. Meg akiket lebombáznak ők is lúzerek.
A szegények is lúzerek, minek segélyeket, támogatást adni nekik?
Nekem nagyon nem az szűrődött le kp előadásaiból, hogy milyen okosak vagyunk, sőt andai hetente cáfolja. Én képes lennék elismerni, hogy tévedtem. Te nem.

De amíg van más megoldás és van akinek fontos a lúzer erdő addig nem kell így lehordani azokat akik védik.
Az erdőkről amit mondtál gyakori látogatóként nem tudom megerősíteni, talán az építkezések ezek közül a legproblémásak, de nem zugok.
És van szemét is de ezek még kisebb problémák, és az olyan lúzerek akik kimennek tüntetni, azok szedik össze a szemetet.