Nem vagyok biztos benne, hogy mindenki sportot űz abból, hogy frí helyett a fizetőst használja (fizetés nélkül...).
eleg naiv vagy. a privat felhasznalok tulnyomo tobbsege egy vasat nem fizet a szoftverert.
Lehet, hogy vannak emberek, akik nyugodtabban alszanak íly módon...
nem lehet, hanem biztos, kb 99% szazalek nyugodtan alszik, koztuk en is. elvegre senki nem fog bejonni a lakasodba.
ad 1. Nem hervad le a mosoly, mert nem áll szándékomban használni a Vegas-t. Van élet a Sony-n túl is... :oP
az eletben altalaban nem te, a felhasznalo donti el, hogy mit szeretne hasznalni, hanem a gyartok. ez a szomoru valosag.
ad 2. Nem az én kodekjeim; meglepő módon mások csinálták... ;o)
nem igazan lattam ezektol az emberektol referenciakat, ugyhogy nem vagyok nagy velemennyel ezen termekek minoseget illetoleg.
ad 3. Ha valaki nem-flet vagy nem-loszlessz-tömörített anyagból akar 5.1-t keverni, akkor az is megérdemli a végeredményt... :oP
en a vegas-t vagasra hasznalom.
ad 4. Ez a cd írós, és nem a dvd authoring fórum.... Ha érdekel, akkor linkelek néhányat privmélben... ;o) Bár meglepne, ha magadtól nem ismernéd...
boldogulok egyedul is, koszonom.
ad 5. A Frau-t is össze kellett 'barkácsolni' valakiknek....
igen, tobbnyire elismert matematikusoknak.
ad 6. Mivel az mp3-hallgató világ létszáma nem 1 fő (nevezetesen a 'bayernmotor'-nikkjü topiktársunk...), ezért szintén meglepő módon más vélemények is léteznek a kodekek minőségét illetően... Ami tulképpen nem is baj, ha topiktársunk is el tunnya fogadni a 'másságot'.... ;o)
en maradok az eredetinel, az utangyartott cuccok nem szoktak elerni az eredeti minoseget a know-how es a tapasztalat hianya miatt. altalaban.
Vagy még az lehet, hogy Radium (aki Ignoramus és Sandor segítségével) megpacsolta az 1.063-as és az 1.263-as Frau-s kodeket, egy hazudós bácsi, hiszen valójában ő valami egészen másból hozott ki korrektebbet és jobbat (SZIGORÚAN MAGÁNVÉLEMÉNY !), hiába is állítja, hogy márpedig ők ezekből dolgoztak...
igencsak erdekelne, hogy hogyan bir valaki nagyobb teljesitmenyre egy szoftvert a SOURCE, ergo az osszefuggesek ismerete nelkul, ugyhogy ezzel kapcsolatban is eros ketelyeim vannak.
ad 1. Csak irigyellni tudlak, hogy 5 rugesz nem számít vásárláskor...
1) ketlem hogy barkit is foldhoz vagna, mikor 50E korul van mar a minimalber.
2) szorakoztat, amikor valaki azt hiszi, hogy azzal, hogy szarabbat vesz valamibol "sporol", mert ugye ma kevesebb penzt adott ki, de holnap lehet hogy kiadja a duplajat kulonbozo szivasok miatt. le kene szokni errol.
Ami (úgy magunk közt szólva...) nem mindig volt 5, mert pölö 1 éve minima 10-nek hívták azt a számot...
mai viszonyokrol van szo, a Plextor CD-irok mar 20E ft alatt vannak.
Biztos egyedül vagyok ezzel; az OK gombra-katt előtt mindig átolvasom, hogy 'miafrancotishadoválokmámegen ?'...
elkepzelheto hogy egyedul vagy ezzel, ugyanis a legtobben nem regenyt irni jarnak ide.
Most írom le (neked) másodszor (is): nem állt le a fejlesztése.
hat, mindenesetre igen jol titkoljak, hogy fejlesztik.
Újat is tanultam: egy program használhatósága és minősége a verziószámtól függ !!!!!
nem, hanem attol, amit az emberek a nemet EAC-boardon irnak. talan nem artana beleolvasnod.
A levlistás vélemény ellenpólusaként csak a saját tapasztalatom mondom: több olyan, a végletekig karcos lemezt grebbeltem be az EAC-al tökéletes minőségben
nezz bele az EAC-boardra vagy a Feurio listara. bizony van, hogy a Feurio a jobb.
(ténylegesen megvásárolt, és mindig a legfrissebb verziójú, és nagyon szeretett)
en is megvettem.