Azt hiszem a Mikinek nem fogom magyarázni, mert vmi probléma keletkezetett fizikus képzése közben, ahogy ezt itt már mások is megjegyezték, és a zsenialitása mérhetetlen magasságokba emelte őt. Van aki viszont szokott kirándulni, és ha látja, hogy pusztítják az erdőket, azt baromira nem vigasztalja, hogy ez egy dinamikus rendszer és hasonló okosságok. Az egy olyan tájvédelmi körzet, ahol endemikus fajok élnek, jó esélyvel pusztulnának ki, áttelepítésükre tett eddigi próbálkozások eddig sikertelenek voltak. Az, hogy miért kell védeni egy egyedi ökoszisztémát mindenkinek a saját belátására bízom, természetesen nem kell hogy ez a belátás létezzen. Sok minden pusztulása lehet közömbös az embereknek, bálnák, elefántok, de épületek, szobrok is idetartozhatnak. Végül is hamm. tvkönyve is a dinamikusan változó rendszerek áldozata lett.
A zengőn nem okoznak sok milliárd hektáros pusztulást, és nem is az a két fa fáj nekik. Egyszerűen ipari jelleget öltene a környék. nagy betonút, "állandó" forgalom,..., talán legkevésbe a magas ronda torony fájdalmas. Mint mondtam több ismerősöm is volt kinn tiltakozni, már több éve is.
A környék lakosságának indokai érthetők, és meg fogják vizsgálni más helyre nem rakhatók-e?
A szlovén bázist nem cáfolták. És itthon is lennének alkalmasabb helyek. Nem hinném, hogy hirtelen bombák kezdenének potyogni a fejünkre, máshol is fel lehet állítani.
A KM több fószere is azt mondta, h. támogatják a tüntetést, és az nem érv, hoyg ingyen van.
A greenpeace-esekbe azt azért tisztelem, hogy én nem tenném meg, és sokan le se szarják ezeket a dolgokat. Ők meg próbálják képviselni az érdekeiket. Ez még nem elitélendő. Persze vegyes a kép sok tekintetben, de én nem lennék ilyen elutasító.
A lakótelepen is lehetne máshova rakni, eszembe is jutott. Ha rajtam mulna a szoli, vagy miafene helyére raknám inkább.
De itt minden rossz helyre épül, lakópark csónakház helyett, töltés a dpart helyett stb..
Végezetül: ami felbassza az agyam, az, hogy miki fizikus lesz, nem ....
Most azért mert tudja, hogy dinamikus rendsz., meg hát úgy is felrobban a Nap eccer...
Aki a lakótelepi játszótér, és az erdőközti különbséget csak a fák sűrűségében látja...
Na ilyenek miatt dobom el az agyam.
Meg azért mert lószart se tud az egészről, sose volt ott, és nem is kérdezett meg semkit aki kinn volt.Na meg 9 999 999 is korrekt:)
Meg kell próbálni más lehetőséget keresni és most ezt meg is fogják tenni.
Az emberi élet kímélése szép cél. Ezért lehet küzdeni sok módón. Ezt támogatom. (pl. cigi: gábor).
na ennyi, ha több van szóban, mert nem vagyok titkárnéni, nem szeretek gépelni.