Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 47
Duck, te most irigykedsz? Mi köze van az állításaimnak ahhoz, hogy most boldog szerelemben élek-e vagy sem?
Mindössze azt óhajtottam kifejezni, hogy SZVSZ egyáltalán nem sötét verem a szerelem, nem is tudom hogyan nevezhettek el így egy ilyen nagyszerű dolgot. Annak sötét verem, aki nem nézi meg hova lép, de annak minden az, mert semmit nem lát.
A "szigorúan elméleti" felvetésedre pedig hadd ne válaszoljak semmit, mert már az sem stimmel, amit rögtön utána írsz zárójelben, miszerint irreleváns, hogy egy- vagy kétoldalú. Az "egyoldalú szerelem" legfeljebb rajongásnak nevezhető, egy csomó jellemzővel nem bír, amitől szerelem egy szerelem. Szigorú "gyakorlati alkalmazás" nélkül pedig semmi elméletnek nincs helye a szerlem körül, legfeljebb leírásoknak, amiket páran meg is tettünk már és még fogunk is.
Nincs mit értékelni mások próbálkozásain, merthogy ez nem olyan dolog, hogy na akkor most tapogatózom, mert én bele akarok esni. A vermet nem kell, nem is lehet keresni, és ha már ott van, akkor sem beleesni kell, hanem okosan beleugrani. Nagy különbség. Amíg csak úgy beleesel, addig igen jó eséllyel megütöd magad és mást is.