Sziasztok!
Van egy kis problémám és elég kezdö vagyok, ezért itt is megkérdezem, hogy mit lehet tenni és talán kapok választ kérdésemre.
Easy CD Creator 5 Basic programot tettem fel az Hp cd writer 9100 serial íromhoz (sajnos mióta kicseréltem a win.98-at az eredeti lemez -az íróhoz adott gyári- nem telepíthetö xp prof. alatt). Pár nap múlva ki akartam cserélni az 5-ös easy creatort 6-ra platinium editionra és azt értem el, hogy eltünt még a cd író és lejátszó a gépböl. Ez a probléma késöbb megoldódott egy kis segítséggel. Visszatettem az 5-öst és müködik, habár ha egy audio lemezt lejátszok a win.mediaplayerrel és azzal akarom lemásolni azt írja: Lejátszó eszközt nem észlel.
Azt tanácsolták nekem, hogy cseréljem az easy creatort nerora. Nos megvettem a telepítö cd-t nero6 ultra edition. Az easyt levettem és feltettem a nerot. Fel istelepült sikeresen (legalább is ezt "mondta". ) Meg akartam írni az elsö audio cd-met és ez az üzenet jött ki:
drive is used by another application!
Többszöri próbálkozás után is. Tanácsolták, hogy telepítsem a Directx 9-et, de semmi változás nincs. Tehát levettem a nerot és visszatettem az easy creator 5-öt.
Valaki tudja, hogy miért nem lehet használni a nero 6-tot a gépemmel és a nero 5 az jó lenne? Nem biztos, hogy lehet kapni 5-öt, de azért gondoltam megkérdezem, hátha itt valaki tudna válaszolni erre a sok kérdésre.
Köszönöm türelemeteket: ETUS