uh Creative Commons License 2004.02.18 0 0 1117
1. bocsesz
2. OK, igaz, ld 1.
3. OK
4. ez is igaz
5. mondtam, hogy NEM!
6. ezt ertem es tudom (ja, egy kicsit olvass olyanokrol, hogy miert jott el az ALCSbe jutott Marinersbol, es akkor mas szemszogbol is ertekelheted Pay-Rod -ot, mint az egyebkent valoban fantasztikus palyan nyujtott teljesitmenye, community building tevekenysege es vezetoi kepessegei.)
Itt azonban megiscsak a Yankeesrol van szo, akik szupercsapatot vasarolnak ossze horribilis penzekert. Ezt barki megteheti, es uzleti alapon vegigcsinalhatja, de emellett ugyanilyen alapon lehet nyafogni emiatt (ezt tettem en is). A helyzet szerintem kicsit hasonlit a dopping ugyre: senkit nem erdekel, hogy mivel tomik/szurjak magukat a sportolok, mert a nezok linedrive HRokat szeretnek latni, nem lazy flyballokat. Ugyanezen okbol nem tesz semmit Bud ez ugyben. Hogy ezek hosszu tavon jot tesznek-e a sportnak azzal pedig a vezetok es uzletemberek nem torodnek.
7. Marmint Debrecenbe? Meghiszem azt, az egesz csapat ezt csinalna!!! (De tenyleg, honnan tudod, hogy alapbol nem ezt csinalom?)
8. Hat igen, a pitching rosterrel szemben meg felvesszuk a kesztyut Debrecenben is. Es a 2B-n is nagy lyuk tatong! (No, akkora azert nem, mint mikor errorkiraly Soriano ott volt, de az utosorrendbol azert majd hianyozni fog.)
Előzmény: JAX (1105)