jani_wan Creative Commons License 2004.02.18 0 0 1112

Uh (1088):
------------
Koszi, mar kozben en is olvastam. De csak jatszik majd annyit hogy meglegyen az 500.

Jax (1094):
------------
En azt mondom a CUBS veri a Yankeest a dontoben 4-2 re

Fighting (1098):
-----------------
Szerintem a Yankees lepjen ki a ligabol. Elore megkapjak a gyuruket, csak ne jatszanak.
A tobbiek meg jatszhatnanak a National Cup-ert vagy valami hasonlo. (egyebkent minden evben ez van, es megis: 2001 Arizona Diamondbacks 2002 Anaheim Angels , 2003 Florida Marlins). Na erre varrjon a Steinbrenner gombot.

Jax (1100):
-------------
Kell Salary Cap, ez nyilvanvalo. A 100 milla rendben levonek tunik.
Es nem csak a Turner nem szegeny, de a Minnesota tulajdonosa is milliardos, megsem kolt eszetlenul, a Cubs tulajdonosa meg a Tribune Co. ami a legnagyobb media cezar arrafele, ugyhogy megengedhetne maganak.

Jax (1104):
-------------
1. igy van
2. ez is igy van
3. meg engem is
4. szerintem is gyenge volt
5. ha nem ismered szemelyesen, ne feltetelezd hogy nem lenne kepes ra. Es almodni nem tilos.
6. ez ki*aszott bunko megnyilvanulas volt.
7. no comment
8. ha a Maddux a Yankeeshez megy, kivanom, hogy a 299. gyozelme utan szaradjon le a karja es soha tobbet ne tudjon labdat fogni a kezebe.
(ez is bunko megnyivanulas, de nekem is lehet 1)

Na erre a hetre ennyit. Orulok hogy lassan beindul a topic. Es egy idezet a vegere:
"that this is terrible for baseball, one team gobbling up all the talent and set to enter the season with almost a $200 million payroll. You can call the Yankees the Evil Empire"

"Let's rute-rute-rute for the Cubbies
if they don't win it's a shame."