Hej de virgoncan táncoltatod itt a html-t. :)
Nade még elalvás előtt megtanítom a Rózsabogarat linket berakni, nehogy itten aszongya hogy nem tud és én meg jól mulatok ezen. Szóval amit beírsz, annak így köll kinéznie:
<a href="ideírni a megcélzott oldalt, pl. http://blomhe.hu" target="_blank">Ide a szöveget, amire majd kattintani lehet.<\a>
Remélem, sikerül.
Amúgy sejtettem, hogy a bölcsészet valami hasonlóban töri a fejét. :) De magam is nagy híve vagyok pölö Nádasdy Ádám tevékenységének, ő ugyanis a jó példa, ő tényleg tudományos módszertant használ. (Ugyan a probléma jellegéből fakadóan egyenletekkel viszonylag kevéssé axiomatizálható, de a tapasztalás-következtetés-ellenőrzés szentháromság megvan.) Ő mondta azt is, hogy a nyelvész nem mond olyat, hogy mi a jó, mert a dolga az, hogy megállapítsa, mi van. De sajnos Nádasdy van kisebbségben, pedig az így szemlélhető területeken nem ártanának hasonló emberek kicsit többen.
Neokonok: azért el kell ismerni tényleg, hogy a Bush-féle neokon csoport korántsem olyan jó, mint mondjuk a Reagan-féle, Tellerrel az élen. Ennek ellenére ha most Amerikában demokrata győzelem lesz, akkor azonnal hazarendelnek mindenkit Irakból, a katonék visszamennek a táborokba hadnemondjam micsinálni, a tisztelt újbal örül egy sort (és igenis egy kalap alá veszem, mert összenő, ami összetartozik, bár ezen az újbal vitapartnereim rendre megsértődnek), aztán kiderül, hogy az amcsik nélkül Irakban elszabadul az őskáosz, ezt konstatálja a világ, és megint az amerikaiak lesznek a rosszak. (És persze nem ám Kerry, hanem Bush.)
ICQ: csak azokra a témákra mondtam ezt a Rózsának különösen, amelyekbe korábbi idegtépéseink során már emailekben ilyesmikben bele-belekaptunk, és nem tudom, mennyire értelmes egyáltalán előzmények nélkül, illetve mennyire érdekel kit. Egyszerű praktikumra törekvés volt az oka ennek is.
Más kérdés: a lejjebb már bemutatott medvék kérdezik, hogy akkor most mi van a vérmenyétekkel, szoktak-e például ruhásszekrényen keresztül közlekedve támadni.