Huhh. a bölcsészet nem keres arra választ, hogy mi a jó, mi a rossz és ilyesmi? És igen!!! TM végre rájött, hogy miben változott azóta az ominózus 1850 óta a bölcsészet!!! Gratulálok!! (Természetesen nem akkora égés, hogy minket vádolsz azzal hogy 1850-es szintát várunk el tőletek, mindezt úgy, hogy te is ezt teszed -- hiszen nálunk 1989-ig hivatalos álláspont volt az 1850-es állás, vö nyelvvédők, teleologikus történelemszemlélet stb... Bár mindig tudtak emberek a külső ergo valódi helyzetről!)
RR contra TM:Remélem azt a CCCP-t csak viccből írtad. Nem a fegyverkezésbe döglött bele,
Ad 1. Nem mondunk sommás ítéleteket, hogy pl a SZU mibe omlott össze, hiszen mint tudjuk, nem mondunk sommás ítéleteket, mert 1850 elmúlt!! :)
Ad 2. De azzal, hogy a SZU a fegyverkezésbe omlott össze, hazudjuk a legkisebbet. A neokon nyomásnak igenis volt értelme és eredménye. Sok. Ennyiben a nagyon neokon TM-nek igaza van! :) Na végre megint egy térfélen :)).. A baj a mai neokonokkal hogy nem jól csinálják, iszonyú szarul kommunikálják (milyen érdekes analógia itthonnal kapcsolatban...)! Pedig hát igazuk vóna szerintem Irak, Líbia stb., de hát beszartak, s már nagyon gőzölög. Én már nemtom kinek drukkoljak Amerikában, a Kerry még nem túl sok mindent tett le az asztalra. Inkább még Bush, remélem helyre teszi a hibáit. Huh.
ICQ: Jobb a fórum, mert én már nem vagyok se ICQn se MSNn stb. a régi jó öreg 45590601-es előkelő :) számomnak befuccsolt...
Pá, B.S.