Volt a népszabiban erről a radarról. Nyilván messzire lát, különben mi értelme lenne?
Hogy téged mi frusztrál meg mi nem, az a legszemélyesebb magánügyed, ne haragudj. :) Hogy a jugoszlávok éppen zavarnak vagy sem, attól még át-átröppennek néha ide, hát ez van.
Fegyverkezés? Egen, csillagháború, ha kell. Éljen Teller, Reagan, Thatcher, végülis ők nyomták le a CCCP-t, nem pedig a Zengői Radarfoglalók.
Kevesen vannak, a megoldás az, hogy akkor olyasmit engedhetnek meg maguknak, amit normális ember nem? Ha nekem épp egyedül az a véleményem, hogy mondjuk zárjon be az állatkert, akkor eléfekhetek az egyes villamosnak?
Sejtettem, hogy vannak ott ismerőseid, ez eleve nem lep meg túlságosan. :) Mellesleg a világ kicsi, tudtad, hogy 6 kézfogásra vagy Beethoventől? (Ez nem csak olyan mondás arról a kísérletről, hanem tény, mert én 5-re vagyok. :) )
Amit meg az antiglob mozgalmakról írsz, az igen gyanúsan szerecsenmosdatás, miszerint hőzöngők vannak a környéken. Körülbelül ugyanaz az eset, ahogy a "mérsékelt" "jobboldal" "nem felelős" azért, hogy hozzácsapódtak a neonácik. Vajon miért nem különböztethetők meg? Vajon miért mosódnak össze? Nem egyszer hallottam "mérsékelt" fazonoktól, hogy hát ám nem lenne törés meg zúzás meg ilyesmi, csakhát a gonosz tőkések provokátorokat küldenek a tömegbe. Ismerős szöveg?
És vajon milyen irányba akarják változtatni a globalizációt? Mert kötve hiszem, hogy a szabadkereskedelem felé.