Szevasz Vérmenyét újra, ha visszaolvasol pár hozzászólást, látni fogod hogy mennyire nem akartuk hogy visszajöjj, olyannyira hogy pöcökkel versengve hiányoltunk téged. Hallottam, nem sikerült a polgár, részvétem, remélem sikerül valamit összehoznod...
TM: Szerintem nekünk az a bajunk veled egyes esetekben, hogy úgy érezzük, hogy te kizárólag a saját területedet tekinted tudománynak, és még a matematikát is ócsárolod. Ez common betegség ilyen "előkelő" tudományágak körében szerintem, míg az ötvenszer lealázott, lehülyézett elbörgondzoknál mint pl. magyar nyelv és irodalom ott kb egy ilyen sorsüldözött-szerű meghunyászkodás van, de makogjuk néha, hogy igenis van értelme nekünk talán létezni a Nagy Fényes Fizika Nagy Okosság mellett.
És a NFFNO érdekében Te direkt is félreértesz egyes dolgokat. Hát hogy gondolod, hogy írsz le olyat, hogy a szociológia a társadalom misztikumával foglalkozik!? Lófaszt! Ilyen alapon mondhatnám neked hogy a fizika a természet meg a fákról leeső almák misztériumával foglalkozik! Éppen arról beszélünk hogy az NFFNO mellett léteznek más, egzakt, vagy néha nem egzakt, de hasznos elbörgondzok (ugye emléxünk, csak az NFFNO tudomány, már a matek sem az, ha jól emlékszem). Ilyen mondjuk a szociológia, és kérlek ha a statfiz vagy a blumblöm hasznos a szociológiának, akkor a statfiz vagy blumblömnek a társadalomra vonatkoztatott használata lesz a szociológia!
Amúgy hadd ne mondjam hogy mi lenne az NFFNO mondjuk nyelvészet nélkül. Mondjuk a formális leírás nélkül. Vagy ilyesmi. Csókolom.
Nnnnnah, ennyit picit másnaposan, mék zuhanyozni jessz, aztán depresszióba zuhanok, éljen a szomorúság!
Üdv, Bet. Srá.