Muntanitz Creative Commons License 2004.02.14 0 0 179
A létszám emelésének én is legfeljebb a Rákóczi érdekei miatt örülök, de amúgy nagy ballépésnek tartom. A magam részéről 20 proficsapatot bőven elégnek tartanék, ezek játszhatnának két osztályban, és akkor még a másodosztálynak is lehetne valami presztízse. Nade hagyjuk is ezt, ne keressünk ott értelmet, ahol eddig se volt.

Az tény, hogy nem vagyunk előnytelen helyzetben, hiszen egyrészt a negyedik helyről indulunk, ami ugye egyenes feljutó hellyé változott, másrészt tavasszal tízszer játszunk otthon és csak hétszer idegenben, márpedig a hazai mérlegünk a Pápa elleni meccs sikeres megóvásával százszázalékos ebben az idényben, úgyhogy van okunk bizakodni abban, hogy megőrizhetjük a pozíciónkat. Az anyagiakkal nem tudom, mi a helyzet, de a Balaton FC-nél egész biztosan jobban állunk e téren, márpedig ha ők bírják (igaz, Sallóit rendkívül ügyes menedzsernek tartom, amit a mi vezetőinkről nem mondhatnék el), akkor nekünk is bírnunk kéne az élvonalat! Sztárjaink nincsenek, sztárgázsikat tehát nem kell fizetnünk, ez mindenképp előnyös ebben a világban. Az év elején elég pesszimista voltam (a 10-14. helyre vártam a csapatot), most jóval derűlátóbb lettem, de megvárom az első tavaszi fordulók eredményét, mielőtt konkrét helyezésről álmodoznék!

Talán találkozhatnánk is hamarosan, a Honvéd elleni meccsünket már beírtam a naptáramba!

HAJRÁ KÓCZI!!!