Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2004.02.13 0 0 2466
Arghh, de kár volt kihagyni ezt a hetet internet nélkül!:(( Hihetetlen időjárás uralkodott most ezen a héten mint ahogy a TI beírásaitokból is látszik!! Vasárnap mikor visszaértem Szentesre, 19-20h-kor zivatar volt!! Ilyen korai zivatart még nem láttam! És havaeső/hó esett 2.5mm mennyiségben Szentesen. De látom máshol is volt vasárnap este zivatar. Aztán jött a hétfő, ami reggel még gyenge széllel kezdődött, de aztán (hétfő) déltől egész kedd reggelig nagyon nagy szél volt amiben legfőképpen a széllökések voltak nagyon durvák! Néha úgy ráhasított a szél, hogy azthittem beviszi a kolesz ablakunkat,100km/h-t elérte egy párszor biztos, egész éjjel nem tudtam aludni a szél miatt,mert úgy fújt be a nyugarta néző ablakunkon, hogy majd megfagytunk,meg hangja is volt, inkább neteztem volna!:)) Szerdán este meg hóvihar volt, ismét nagyon erős széllel és 2cm-es hóréteg alakult ki, de nagy hófúvás volt 0-5cm-es hó volt. Itt Szegeden látom nincs akkora hó, itt gyengébb volt a szerdai havazás, de a hétfői szél itt is "dolgozott", mert tele van minden kisebb ágakkal és levéllel, meg a bádoglemez elvan mozdulva, ami mondhatni egy tesztelő lemez,mert egy évben max 3-szor szokott elmozdulni vagy leesni..

További szép estét mindenkinek!
Ui.: Szép lehetett a Budapesti zivatar, jóval aktívabb gócot mutatot a villámtérkép most ahogy visszanéztem, de a Szentesi is rekord volt!:)