Sacyka
2004.02.12
|
|
0 0
174
|
Na, most úgy látom, kicsit üzembiztosabb az index, két napja görcsölök, mert sosem jön be az oldal.
Szóval reklamálásunk végét leírom. Aznap felhívtam U. urat, hogy szerinte is május 31. után mondjam el a problémáimat. Kérte, hogy írjam le részletesen, hogy mi a bajom. Másnap G. építésvezetőúr felhívott, hogy csinálják a radiátorokat. A hétvégén kint voltunk, és addigra az elszívó is ki volt vezetve a homlokzaton, és a strang falát érintő probléma is megoldódott keddre. Szóval tökéletes a történet vége! Közben kiderült, hogy amit mi az elszívó kivezetésének gondoltunk, az a kamraszekrény szellőzője volt. Ezt is tisztáztuk. Ennek ellenére szerintem az elszívó kivezetése utólagos változtatás volt, mivel a strang fala miatta a tervezetthez képest előbbre került (a többi lakásban).
Lényeg a lényeg, nem csalódtam B. építésvezetőúrban és a Harconban, továbbra is minden hasfájásunkat megoldják. Ehhez további adalék az belső ajtók miatti riasztás, amivel kapcsolatban egyetértek Yaszs hozzászólásával. |
|