szabika
2004.02.12
|
|
0 0
923
|
Sziasztok.
Megint lenne két kérdésem. Az egyik hogy már szükségem lett volna rá, meg néhányan utaltak is rá hogy valakit ki kellene zsebelni, úgy hogy ne vegye észre. Nekem ilyenkor le kellett verni a célszemélyt hogy megkapjam amit akartam. Hogyan kell kizsebelni valakit?
A másik Vivecben megkaptam az első megbízást Balmora után (a másikat nem akarom egyenlőre mert elrontja a mágikus teleportot) egy halottnál lévő kulcsot vittem vissza s sehol a megbízó a könyvtárban. A másik tag meg valami olyat mond hogy nézz körül ha jól értem, de hiába nézegettem akárhol nem találom.
Még egy eszembe kérdés eszembe jutott. Ha a propilén indexes embereket valamikor levertem mert nem tudtam hogy az mire jó azt már sehogy nem lehet pótolni? - mert azok eltüntek a halottakkal. Az összesből csak ötöt sikerült megszereznem s most s ez a tag egy ilyet kérne tőllem. Elnézést ha neveket nem írok de a játék otthon van s én meg elfelejtettem a neveket amelyek általában elég furcsák, de aki idáig eljutott az gondolom tudja kikről van szó. |
|