Csá
Itt rohadok benn az egyetemen és várom h kezdodjon az oroszom, csak hogy lejelentkezhessek róla (mert minden kurva kurzus kötelező óráimat üti, és ettől mérhetetlenül ideges leszek, én oroszt akartam és megfosztanak a lehetőségtől grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!), ráadásul még csak második óra volt matmódszerekből, és már nem ért senki semmit...
Fáradt vagyok és nem biztos hogy haza fogok érni Simpsonsra, ez az igazi baj...
Meg egyáltalán panaszkodhatnékom van. Dani:: beszéltem Lucával, ha te össze tudod hozni magad jövö hét kedd du 4 órára, akkor esetleg összejöhetnénk... és jó volna, mert ezek után ez mondanom sem kelll egyre nehezebb lesz mindhármunknak. Pénteken-szombaton csaphatnánk vmi szolid partit... (szombaton Valentin napi mulatság van az Ínyencben)
TM:: nincs kedved esetleg csütörtökön bejönni a Wignerbe bulizgatni picit? Úgyis lógok még neked régről egy Unicummal...
Na ennyit erről (miről?) úgyhogy mivel még mindig nem fogtunk konstruktív és érdekes témát (mer ezitt alább már nem az igazi, merhogy úgyse) én szomorú vagyok. Méginkább aggódok Vm-ért, aki holafaszba vanmárinnen?????
Ja, Dani: meglett a tárcám, jól emlékeztem h a DD-nek adtam megőrzés végütt,csak az Áron volt az, akiről azt se tudtam, h talalkoztunk :)
Szóval az egész mizériát megúsztam egy kártyaletiltásmajdmegintvisszaiktatáselintézéssel..., tökjó
Na enyi elég szófosásból megyek oroszra...
Legyetek jók, és MIki kivételével csókolok minden kedves fórumlátogatót...