yaszs Creative Commons License 2004.02.10 0 0 170
Sziasztok!

(B épület) gondolom, benneteket is hívott B. úr, hogy menjentek és csodáljátok meg a gyönyörű okkerszínű ajtó-mintát. Ez ismét egy nagyon korrekt lépés volt tőle, mivel mi (és ti is, láttam a papírokon) ezt az ajtóttípust kértük, akár be is rakathatta volna őket, aztán utólag szívhattuk volna a fogunkat. Az a vicc az egészben, hogy a papíron lévő kép alapján sokkal szebbnek tűnt az ajtó, mint a valóságban, de most megint megnézve a képet, akár egy ilyen ajtó is lehet rajta, csak egy kicsit játszottak a fényekkel.
Mi még nem döntöttünk az ajtók ügyében, leginkább a Harcon által biztosított fehér ajtók (nem csúnya, inkább unalmas) és a saját beszerzés között vacillálunk, csakhát ez utóbbi rengeteg macera, ráadásul az ajtók árát - hasonlóan a csempéhez - nekünk kell meghitelezni.
Mindenesetre annak utánajártam, hogy a Sacyka által már emlegetett SoFa (Soproni Faiipari Rt.) ajtókat Kalászon az Iso-Therm Kft forgalmazza.

A fűtésről (főleg Bandibacsinak): nálunk mindenhova Vogel-Noot radiátorokat írtak a műszaki specifikációba (még a WC-ben is lesz :) ), szerintem is ragaszkodj hozzá, hogy ilyeneket tegyenek be.