KiváncsiFáncsi Creative Commons License 2004.02.09 0 0 32
Az oké, hogy szereted a tilost, és mérges vagy azokra, akik azzal töltik az idejüket, hogy csak azért hallgatják a tilos rádiót - amit utálnak -, hogy valami kifogásolhatót találjanak, de ez a topik akkor is egy nagy 0! :)

A tilost én nem szoktam hallgatni, de kb. el tudom képzelni milyen arcok vannak ott a néhány részlet alapján, amit hallottam. Helye van a rádiónak, mert sokféle ember van, van akinek ez kell, de bizonyos szakmai színvonalat és józanságot szerintem meg lehet követelni minden rádió(s)tól (ebbe beletartozik az is, hogy nem olvasnak be gyűlölködő sms-eket). És csak röhögni tudok azokon, akik azzal mentegetik az incidenst, hogy élő műsor volt. És? Élőben is félbehagyhatja a mondatot, hogy ja ezt inkább mégse olvasom be. Szóval legyen tilos, de tegyen eleget a minimális követelményeknek, amelyek egy rádióval szemben fennállhatnak.

Amúgy a tilos még örülhet is, hogy ekkora média-visszhangot kapott, ha okosak még előnyükre is fordíthatják, talán olyan áron, hogy pár embert lecserélnek, vagy szakmai tréningre küldenek.

Előzmény: 1001. (31)