Törölt nick Creative Commons License 2004.02.09 0 0 4
Szia,

anno pár hete én is nagyon szemeztem ezzel a lakóparkkal, de végülis egy másikat választottam. Helyszíni tapasztalataim a következők voltak:

- az egész egy volt laktanya területén épül, kétségtelenül mutatós házakkal. Nekem nagyon gyanús volt, hogy a város felé eső legszélső panelbarakk betonig le volt csupaszítva - remélem nem ebből tuningolják fel az új lakásokat :)

- alaposan átnézve a tervrajzot (és az árajánlatban is) kiderült, hogy _csak_ a szélső házak igazán jók (abból is a hátrafelé néző lakások), a többiek egymásra néznek, persze van aki ezt szereti.

- a közvetlen környék hát hmmm...nem túl ingergazdag, és a 10-es úton jó nagy a forgalom.

Ennek ellenére valószínűleg így is jó szívvel vettem volna benne lakást, de azért több jobb lehetőséget is találtam azóta.

Még valami: többektől is hallottam már, hogy valamelyik lakópark óbudán egy volt szeméttelepre épült rá, a Testvérhegy lábánál. Aki tényleg vesz, erre feltétlenül kérdezzen rá, illetve az sem mindegy, hogy az egykori laktanyában mit engedtek a földbe :)

Előzmény: badhool_16 (3)