alfredoo Creative Commons License 2004.02.09 0 0 62
hokr

1., ha hoborgest irtam, bocs, de magamra is leirom. nem feltetlenul olyan negativ ertelmezesu. de bocs...

2., mivel fizetik a 8%-os nyereseget, joguk van ellenorizni hogy mire fizetik. ezt mar mas is irta. es ugyan az aka BIZTOS nem csal, de azert az ellenorzes es a nagyon alapos ellenorzes nem art.

termeszetesen a jogallam hive vagyok. de egy szerzodest meg lehet serteni, a karteritest meg birosag iteli meg. lehet hogy nem jarnank rosszabbul a szerzodes megsertesevel. foleg ha valakik, valamiert rossz szerzodest kotottek.

en megertelek, de hidd el hogy akkor is igy beszelnel ha az aka erdekcsoport kozvetlenul vezetne a tolladat. ha tocsikot el tudjak meszelni akkor az aka-t is el lehet.

lehet hogy van piackonformabb megoldas is.

a., az aka fizeti a hiteleit, es karbantartja az autopalyat.

b., az allam fizeti az akanak a kiadasaira a 8%-os nyereseget. szerzodes szerint.

c., az allam atveszi a dijfizetesi rendszert. olyan olcso matricat juttat a nepnek hogy mindenki hasznalja az autopalyat (esetleg rajatszik a nemzeti ontudatra) es az autopalyak hasznalata sokkal olcsobban onkoltsegesse, nyeresegesse vaalik. hiszen az egesz attol fugg hogy hanyan vesznek eeves matricat.

szerintem egy mindenhova ervenyes evi 6000 forintos matrica megfelelo szamu hasznalot (2/3 millio) vonzana es ez lehetove tenni a normalis uzletmenetet. persze az akanak az lenne jo ha 30% hasznot erne el. pedig a garantalt 8%, az is jelentheti hogy maximum 8%!!! szvsz.

Előzmény: HoKr (55)